Forrás: http://
"Hozzávalók:
fél kg sertés comb
fél kg gomba (csiperke)
2 fej hagyma
5 dkg vaj
1 tk morzsolt majoránna
só, frissen őrölt bors
2 gerezd fokhagyma
1 marék reszelt sajt
1 ek bio vegamix
A gombát és hagymát tisztítás után felszeletelem, majd egy kevés vajon 
megdinsztelem a hagymát, amikor üveges, rádobom a gombát, ízesítem 
sóval, borssal, majoránnával, ráreszelem a fokhagymát, majd kevergetve 
addig párolom, míg az összes leve elfő. Leveszem a tűzről és félreteszem
 hűlni. Közben a sertéscomb darabot könyvszerűen szétnyitom és 
kiklopfolom, a lehető legnagyobb téglalapot nyerve belőle. Sózom, 
borsozom és ráterítem a párolt gombát, majd megszórom reszelt sajttal és
 feltekerem. Alufóliába csomagolom és egy edényben, annyi bio vegamixes 
vízbe, amennyi ellepi, lassan, gyöngyözve megpárolom. Ha már puha a hús,
 kiemelem a főző léből, kicsomagolom és grill alatt pirosra sütöm. 
Szeletelve, friss salátával (vagy más körettel) tálalom."
 
 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése