” Karfiolrizst készítettem 35
dkg aprított karfiolból
Amíg a kacsazsíron párolódott a "rizs", addig 20 dkg cheddar sajtot az aprítón ledaráltam, majd hozzáadtam két tojást és tovább aprítottam, közben szórtam bele fűszereket (oergano, bazsalikom, só). Kaptam egy jó kis masszát. Amikor elkészült a „rizs”, akkor apránként a masszához kanalaztam úgy, hogy közben ment az aprítógép.. A kész "tésztát" tortaformában megsütöttem. Nem forgattam. Amikor szép barna volt a teteje, kivettem a sütőből, ráfordítottam egy másik sütőlapra, majd rápakoltam a feltéteket és vissza a sütőbe."
Amíg a kacsazsíron párolódott a "rizs", addig 20 dkg cheddar sajtot az aprítón ledaráltam, majd hozzáadtam két tojást és tovább aprítottam, közben szórtam bele fűszereket (oergano, bazsalikom, só). Kaptam egy jó kis masszát. Amikor elkészült a „rizs”, akkor apránként a masszához kanalaztam úgy, hogy közben ment az aprítógép.. A kész "tésztát" tortaformában megsütöttem. Nem forgattam. Amikor szép barna volt a teteje, kivettem a sütőből, ráfordítottam egy másik sütőlapra, majd rápakoltam a feltéteket és vissza a sütőbe."
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése