2012. december 23., vasárnap
Áfonyás mini sajttorta
Hozzávalók: 12 db-hoz
Legalsó réteghez :
• 2 csésze dió
• 1/2 csésze datolya
• csipet só
• ½ teáskanál fahéj
Tegyük az összetevőket az aprítóba és aprítsuk ,de ügyeljünk arra,hogy a keverék ne vaj állagú legyen,hanem keményebb.
"Sajt " réteg
• 1 és 1/2 csésze nyers kesudió (felhasználás előtt áztassuk 4 órán át )
• 3/4 csésze kókusz olaj (olvasztott)
• 1/3 csésze citromlé
• ½ csésze juharszirup vagy méz
• 1 morzsolt vaníliarúd
• szükség szerint: 1-4 evőkanál víz
Aprítóban,vagy mixerrel dolgozzuk össze az alapanyagokat és kenjük az alsó rétegre.
Gyümölcs réteg
• 3 csésze áfonya, cseresznye, meggy, málna, stb.
• ½ csészedatolya
Pépesítsük az áfonyát a datolyával,majd adjuk hozzá a másik két csésze gyümölcsöt és a kész gyümölcspépet halmozzuk fel a "sajt"réteg tetejére.
Tegyük hűtőbe a mini sajttortákat minimum 30 perce.
Forrás:http://fastpaleo.com/blueberry-cheezecake-dairyegg-free/
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Jól néz ki! És biztos finom is.
VálaszTörlésBoldog karácsonyt kívánok!
Köszönöm:)Békés,boldog karácsonyt kívánok!
Törlés