Hozzávalók:
¾ csésze mandulaliszt
¾ csésze kókuszreszelék
½ csésze nyírfacukor
¼ csésze méz
egy csésze mandula vaj
2 evőkanál kókuszolaj
200 g étcsokoládé
fél csésze kókusztej
Keverjük össze a mandulát, kókuszreszeléket és a nyírfacukrot egy tálban. Tegyük félre.
200 g étcsokoládé
fél csésze kókusztej
Keverjük össze a mandulát, kókuszreszeléket és a nyírfacukrot egy tálban. Tegyük félre.
Alacsony lángon olvasszuk fel a
mézet, kókuszolajat és a mandula vajat.
Öntsük hozzá az összekevert száraz. hozzávalókat és keverjük jól össze. Béleljünk ki. sütőpapírral egy 20cmx20cm-es tálat és öntsük bele a masszát. Hűtőszekrényben körülbelül harminc percig. hűtjük. Az étcsokoládét és a kókusztejet összekeverjük és a tetejére simítjuk.
Öntsük hozzá az összekevert száraz. hozzávalókat és keverjük jól össze. Béleljünk ki. sütőpapírral egy 20cmx20cm-es tálat és öntsük bele a masszát. Hűtőszekrényben körülbelül harminc percig. hűtjük. Az étcsokoládét és a kókusztejet összekeverjük és a tetejére simítjuk.
Tegyük vissza a hűtőbe,míg a csoki
megdermed a tetején. A tetejére szórjunk kókuszreszeléket..
Eredeti recept:http://fastpaleo.com/paleo-choc-o-nut-slice/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése