Forrás:http://www.facebook.com/
"Hozzávalók: 50 dkg csirkemell filé, 1,5 ek Curry Madras fűszerkeverék*, 1 kávéskanál chili, só, 1 kávéskanál kurkuma, 1 doboz(4 dl)kókusztej, 1 csokor friss petrezselyem vagy koriander, 2 ek kókuszolaj
*Curry Madras : kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, tengeri só, gyömbér, chili, mustármag, római kömény, cayennebors
Elkészítés:A csirkét csíkokra vágtam és egy teflonserpenyőben az olajon megpirítottam. Hozzá adtam a fűszereket és tovább pirítottam pár percet. Felöntöttem a kókusztejjel, összeforraltam és belekevertem az aprított petrezselymet.
Párolt zöldséggel fogyasztottuk."
Elkészítés:A csirkét csíkokra vágtam és egy teflonserpenyőben az olajon megpirítottam. Hozzá adtam a fűszereket és tovább pirítottam pár percet. Felöntöttem a kókusztejjel, összeforraltam és belekevertem az aprított petrezselymet.
Párolt zöldséggel fogyasztottuk."
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése