2012. október 21., vasárnap

Gesztenye gerinc


Forrás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-9603.html


"Hozzávalók:

5 tojás
4 evőkanál nyírfacukor
1 evőkanál vaj vagy margarin
1 csomag natúr gesztenye
2 evőkanál nyírfacukor
1 tojássárgája
1 evőkanál vaj, vagy margarin
1 evőkanál keserű kakaór vagy karobpor


Elkészítése:

A tojás és a gesztenye kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk keverőgéppel.
Beleteszünk 1 csomag bio gesztenyepürét vagy natúr gesztenyemasszát. Az 5 tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a fenti masszába keverjük. Őzgerincformában 160 fokon 40 percig sütjük. A tetejére krémet tettem, de anélkül is nagyon finom."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése