2012. október 24., szerda

Habos-csokis-mogyorós

Forrás:  http://paleovital.hu/?p=12062


"Hozzávalók és elkészítés egyben:
  • Készíts tömb-formában egy 6 tojásos piskótát a “Piskóta maglisztből – alaprecept” szerint őrölt mogyoróval
  • Krém:
    • 1 db tojás fehérjét habosíts, majd keverd bele a sárgáját és kevés vanília aromát, steviát
    • 2 dl kókuszkrémet (a kókusztej sűrű része is lehet!) tedd kis lángra, és rögtön kezd belekeverni (folytonos keveréssel) a felvert tojást – Arra nagyon ügyelj, hogy nehogy rántotta legyen belőle!
    • Húzd le a krémet, és kb. egy evőkanálnyi kakaóval keverd ki
    • A piskótalapot vágd ketté, én kend meg a habos krémmel
    • Végül díszítsd a süti tetejét kakaóval és porxukorral"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése