"Kókuszos alaphoz
Hozzávalok: Kókuszreszelék 500 g (Kalifa), Cocomas kókuszkrém 1000 ml,
kb. 8-10 evőkanál Coco24 kókuszzsír, 8-10 evőkanál Nature Cookta
kókuszliszt, min. 2-3 kávéskanál Cukoressimo vagy 6-8 evőkanál Xukor
(ízlés szerint még mehet bele több)
Elkészítés: Egy nagy keverő tálba beleöntöm a kókuszreszeléket, rá a kókuszkrémet, kókuszzsírt és rászórom az édesítőt és a kókuszlisztet. Összekeverem és kézzel formázható masszát kapok belőle, ilyenkor megszoktam kóstolni és ha nem elég édes rakok bele még édesítőt. Egy gáztepsit kibélelek sütőpapírral és ebbe kézzel belenyomkodom a masszát. Elegyengetem, majd ráterítek egy másik sütőpapírt és ezen keresztül szépen elsimítom. Lehúzom a sütőpapírt és mehet rá a csokimáz. Utána pár órára hűtőbe kell rakni, ameddig megdermed a csoki. Elég nagy mennyiség lesz belőle, 45-50 szelet is kijön belőle."
Elkészítés: Egy nagy keverő tálba beleöntöm a kókuszreszeléket, rá a kókuszkrémet, kókuszzsírt és rászórom az édesítőt és a kókuszlisztet. Összekeverem és kézzel formázható masszát kapok belőle, ilyenkor megszoktam kóstolni és ha nem elég édes rakok bele még édesítőt. Egy gáztepsit kibélelek sütőpapírral és ebbe kézzel belenyomkodom a masszát. Elegyengetem, majd ráterítek egy másik sütőpapírt és ezen keresztül szépen elsimítom. Lehúzom a sütőpapírt és mehet rá a csokimáz. Utána pár órára hűtőbe kell rakni, ameddig megdermed a csoki. Elég nagy mennyiség lesz belőle, 45-50 szelet is kijön belőle."
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése