Forrás : http://paleovital.hu/
"Hozzávalók:
- Bármilyen paleolit piskóta – pl. Piskóta maglisztből, vagy Piskóta tojásfehérjéből
- Kesudió tejföl
- Készítsd el a piskótát és a kesudió tejfölt a blogon lévő külön recept alapján
- 6 db zselatin lapot áztass be egy kevés vízbe
- A 20 dkg natúr kesudióból készült kesudió tejfölt – 5 dl víz legyen benne összesen – forrald fel, tegyél bele vanília aromát és steviát vagy xukrot – ízlés szerint
- A zselatin lapokat tedd a forró tejfölbe, keverd el
- Hagyd a zselés tejfölt egy kicsit megdermedni
- Süsd meg a piskótát, vágd ketté, és hagyd kihűlni
- A torta alsó lapját kend meg a krémmel
- Amikor már legalább közepesen megdermedt a krém, akkor rakd a piskóta felső lapját a süti tetejére
- Kend meg a piskótát kívülről is
- Végül a tortát díszítheted valamilyen gyümölccsel – pl. eperrel, ananásszal stb."
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése