2012. december 25., kedd
Almás csirkemájas serpenyő
4 személyre
1,5 kg csirkemáj
50 dkg alma
3-4 evőkanál libazsír
1 csokor zsálya
só
őrölt bors
1dl almabor
Az almát és a májat megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró libazsírba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás zsírba tegyük bele a hagymát és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük őrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat.
Öntsük rá az almabort és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul.
Ezután már sózhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket.
Alap:http://www.izletes.hu/szarnyas/csirke/5469
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése