2012. december 25., kedd

Almás csirkemájas serpenyő


















4 személyre

1,5 kg csirkemáj
50 dkg alma
3-4 evőkanál libazsír
1 csokor zsálya

őrölt bors
1dl almabor

Az almát és a májat megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró libazsírba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás zsírba tegyük bele a hagymát  és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük őrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat.
Öntsük rá az almabort  és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul.
Ezután már zhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket.

Alap:http://www.izletes.hu/szarnyas/csirke/5469

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése