2012. december 18., kedd
Narancsos-szezámos csirkeszárnyak
Hozzávalók:
1 kg csirke szárny
1 teáskanál pirospaprika
2-3 narancs,kifacsart leve
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál kókusz olaj
2 teáskanál szezámmag
A csirkeszárnyakat forró sütőben 15 percig sütjük.
Míg a szárnyak sülnek, kifacsarjuk a narancsok levét és összekeverjük a préselt fokhagymával és a pirospaprikával.
Vegyük ki a sütőből a csirkeszárnyakat,tegyük a keverőtálba ,forgassuk meg a fűszerezett narancslében.Adjuk hozzá a megolvasztott kókuszolajat.
Tegyük vissza a sütőbe a csirkeszárnyakat,öntsük rá a maradék levet ,szórjuk meg szezámmaggal és süssük készre 15 perc alatt.
Forrás:http://fastpaleo.com/orange-sesame-wings/
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése