2012. december 18., kedd

Narancsos-szezámos csirkeszárnyak
















Hozzávalók:

1 kg csirke szárny
1 teáskanál pirospaprika
2-3 narancs,kifacsart leve
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál kókusz olaj
2 teáskanál szezámmag


A csirkeszárnyakat   forró sütőben 15 percig sütjük.
Míg a szárnyak sülnek, kifacsarjuk a narancsok levét és összekeverjük a  préselt fokhagymával és a pirospaprikával.
Vegyük ki a sütőből a csirkeszárnyakat,tegyük a keverőtálba ,forgassuk meg a fűszerezett narancslében.Adjuk hozzá a megolvasztott kókuszolajat.
Tegyük vissza a sütőbe a csirkeszárnyakat,öntsük rá a maradék levet ,szórjuk meg szezámmaggal és süssük készre 15 perc alatt.

 

Forrás:http://fastpaleo.com/orange-sesame-wings/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése