2012. október 20., szombat

Egyben sült fasírt kolbásszal, tojás nélkül sütve


Forrás :  http://paleovital.hu/?p=9820

"Hozzávalók:
  • 1 kg darált sertéshús
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • Só, őrölt bors, paprika por, őrölt köménymag
  • Kb. 25 dkg kolbász – egy szál – Gastro kolbászt használtam – kiváló minőségű!
  • 5 dkg parmezán sajt
Elkészítés:
  • A hagymaféléket tisztítsd meg, és darabold egészen apróra
  • A fenti hozzávalókat alaposan keverd össze
  • Egy mély sütőedénybe rakd le a hús 2/3-át, fektesd bele a szál kolbászt, majd borítsd be az 1/3 hússal
  • Kacsazsíros kézzel formázd meg a hús-cipót, és kend be zsírral a cipó felszínét
  • 25-30 perc alatt fog közepes lángon a fasírt átsülni és megsülni"








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése