Forrás : http://paleovital.hu/
"Hozzávalók:
- 1 kg darált sertéshús
- 2 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- Só, őrölt bors, paprika por, őrölt köménymag
- Kb. 25 dkg kolbász – egy szál – Gastro kolbászt használtam – kiváló minőségű!
- 5 dkg parmezán sajt
- A hagymaféléket tisztítsd meg, és darabold egészen apróra
- A fenti hozzávalókat alaposan keverd össze
- Egy mély sütőedénybe rakd le a hús 2/3-át, fektesd bele a szál kolbászt, majd borítsd be az 1/3 hússal
- Kacsazsíros kézzel formázd meg a hús-cipót, és kend be zsírral a cipó felszínét
- 25-30 perc alatt fog közepes lángon a fasírt átsülni és megsülni"
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése