Forrás : http://
"A recept hozzávalói ( személyre)
- 2 db csirkemellfilé
- 1 kiskanál olívaolaj
- 1 kiskanál csilipaszta
- 1 kiskanál szárított oregánó
- 25 dkg koktélparadicsom
- 1 maréknyi olajbogyó
Elkészítés
A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. Egy tepsibe beletesszük a
csirkemellfiléket, bekenjük az olívaolajjal és a csilipasztával, majd meghintjük oregánóval.
A tepsit lefedjük alufóliával, betesszük a sütőbe 5 percre, majd levesszük a fóliát, és a hús mellé tesszük a paradicsomot és az olajbogyókat. További 10 percig sütjük, amíg a csirke át nem sül. Főtt újburgonyával tálaljuk."
A tepsit lefedjük alufóliával, betesszük a sütőbe 5 percre, majd levesszük a fóliát, és a hús mellé tesszük a paradicsomot és az olajbogyókat. További 10 percig sütjük, amíg a csirke át nem sül. Főtt újburgonyával tálaljuk."
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése