Forrás : http://
"A recept hozzávalói ( személyre)
- 40 dkg csirkemellfilé
- 1 evőkanál frissen aprított rozmaring
- 2 evőkanál olívaolaj
- só, frissen őrölt bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 40 dkg kelbimbó
- 2 db édeskömény
- 8 dkg rucola
- fehérborecet
Elkészítés
A
csíkokra vágott húst összeforgatjuk a rozmaringgal és 1 evőkanál
olívaolajjal, majd sózzuk, borsozzuk, és 15 percig állni hagyjuk.
A húst egy felforrósított serpenyőben aranybarnára pirítjuk (oldalanként 2-3 perc), majd félretesszük és melegen tartjuk.
A maradék olívaolajat a serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és az előzőleg leforrázott kelbimbót, és 2-3 perc alatt átmelegítjük.
A húst tányérokra porciózzuk, elrendezzük körülötte a babot, a kelbimbót és a vékony csíkokra vágott édesköményt, majd megszórjuk a rucolával, meglocsoljuk a fehérborecettel, és óvatosan összeforgatjuk."
A húst egy felforrósított serpenyőben aranybarnára pirítjuk (oldalanként 2-3 perc), majd félretesszük és melegen tartjuk.
A maradék olívaolajat a serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és az előzőleg leforrázott kelbimbót, és 2-3 perc alatt átmelegítjük.
A húst tányérokra porciózzuk, elrendezzük körülötte a babot, a kelbimbót és a vékony csíkokra vágott édesköményt, majd megszórjuk a rucolával, meglocsoljuk a fehérborecettel, és óvatosan összeforgatjuk."
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése